Uw bedrijf als Sportu Partner

Sportu geeft de kans aan bedrijven of zelfstandigen om gratis onze partner te worden. Uw naam met logo worden vermeld op de startpagina van sportu.be en dit voor een periode van één jaar. Nadien kan je steeds verder als hoofdsponsor.

Uw bedrijf zal voortaan in de kijker staan daar wij jaarlijks zo'n 6000 sportievelingen aanspreken en met gemiddeld 50.000 website bezoekers geen onbekende zijn in de atletiek. Bovendien zijn onze wedstrijden verspreid over verschillende gemeenten. Wij spreken ook een ruim publiek aan, mannen, vrouwen, jongeren en veteranen in alle soorten beroepen komen aan de start. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn allemaal sportievelingen waar prestaties plaatsmaken voor een gezonde geest. Denkt uw bedrijf net als Sportu en bent u geïnteresseerd om financiëel onze kompetitie mee te ondersteunen? Neem dan zeker contact via onderstaand formulier. Als hoofdsponsor wordt u vermeld op onze website, in al onze publicaties, nieuwsbrieven en ledentijdschriften, en wordt eventueel en reclame spandoek met uw publiciteit voorzien op de wedstrijden.

U bepaalt zelf uw bijdrage. Sportu berust niet op winstbelang en tracht daardoor het inschrijvingsrecht per wedstrijddeelname zo laag mogelijk te houden waardoor de sport voor iedereen toegangekijk is. 

Succes verzekerd

Onze huidige sponsors zijn zeer tevreden omtrent de feedback en return. Aangezien Sportu de ambitie heeft om uit te groeien tot een nationale kompetitie zal het bereik de volgende jaren zeker groeien.

Een financiële sponsoring wordt integraal gebruikt tot aankoop van materiaal dat wordt gebruikt op de wedstrijden.

Voor verdere vragen kan je steeds een mailtje sturen naar of via onderstaand contact formulier.